Torneig de Nadal Sant Antoni CECA

Dates: 13.01.18 - 14.01.18

Bases

-El torneig està obert a qui vulgui participar. Per apuntar-se, enviar un mail a la direcció martinursl@hotmail.com o per whatsapp al número 619626804.

-Es jugarà a la sala Jeroni Marques del Cercle Artístic de Ciutadella (Menorca) Plaça d’es Born 19, el dissabte dia 13 de gener a les 16:30h, i el diumenge dia 14 de gener a les 10:00h.

-Es disputaran 9 rondes, 5 el dissabte i 4 el diumenge .S’utilitzarà el sistema suis i es s’utilitzarà el programa Swiss-Manager.
-Les partides seran de 15min+5seg/mov.
-Preu inscripció:
-General 18€,
-Juvenils i veterans 10€
- Jugadors del CECA 12€
- + 2200 Elo fide gratuït.

-El sistema de desempat es sortejarà en acabar la darrera ronda entre: Buchholz total, Buchholz brasiler, resultat particular, sonenborg-berguer i nombre de victories.

-Es prega silenci, apagar els telèfons mòbils, no analitzar les partides a dins la sala i respectar i col•laborar perquè no hi hagi incidències. En qualsevol conflicte que pogués sorgir s’aplicaran les normes habituals de la FIDE.

-L’organització del torneig es a carrec de Club escacs Cercle Artistic de Ciutadella, i el representant responsable d’aquest torneig el Sr Santiago Gomila Marti.

-L’arbitre es el sr Miquel Marti Vinent. Les seves desicions seran inaplel.lables.

-El torneig es valid per Elo Fide i elo Feda d’escacs actiu.

-Els premis son: Campió absolut 200€ i trofeo, segon classificat 150€ i trofeo, tercer classificat 100€ i trofeo, cuart classificat 50€.
Trofeos per: Campió sub 2000 fide/feda, campió veterans +50, campió sub 1600 fide/feda, campiona femenina, campió sub 18 i campió sub 12.

-El jugador que no compereixi dues rondes sense justificar serà excluit del torneig.

-En cas de que un jugador no sigui emparellat per ser impars, obtindrà un punt.

-Tres jugades il.legals reclamades perden la partida. Per reclamar , jugada ilegal o qualsevol altre reclamació, s’ha d’aturar el rellotge i cridar l’arbitre.

-La participació en el torneig implica el pagament de l’inscripció abans de la primera ronda i l’acceptació d’aquestes bases.

Ciutadella, a 14 d’Octubre de 2017.

Relacionat

Noticies relacionades amb el torneig:

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org