Licitació 2-2021

Adjudicació Campionats de Mallorca escolars

1. El tribunal encarregat de realitzar les valoracions de les ofertes rebudes per les organitzacions dels Campionats Escolars de Mallorca en les seves fases comarcals i final (Licitació 2-2021) es va reunir dia 23 de febrer. El tribunal estava conformat per Sebastià Massanet Massanet(President Electe de la Federació Balear d’Escacs), Juan Martín Mascaró i Sergio Altarriba Gracia.

2. El tribunal va resoldre les adjudicacions següents:

a. Comarca Pla-Migjorn: CLUB FOMENT ESCACS CAMPOS (13 punts).
b. Comarca Llevant-Nord: CLUB ESPORTIU REIS I DAMES DE LLEVANT (15 punts).
c. Fase final: CLUB ESPORTIU REIS I DAMES DE LLEVANT (16 punts).

3. El tribunal va declarar com a desertes les adjudicacions següents:

a. Comarca Raiguer-Tramuntana: La proposta del CLUB ESPORTIU INCACS DES RAIGUER va obtenir una puntuació de 6 punts, inferior al 30% de la puntuació màxima que estableix la licitació per a l’adjudicació.

b. Comarca Palma-Ponent: Cap oferta presentada.

4. El desglossament de la puntuació de cada oferta es pot consultar en el fitxer adjunt a aquesta notícia i disponible a la part dreta superior de la pàgina.

5. En base a la Disposició Addicional G. de la Licitació 2-2021, la Federació Balear d’Escacs assigna l’organització del Campionat Escolar de Mallorca en la Comarca Raiguer-Tramuntana al CLUB ESPORTIU INCACS DES RAIGUER, per l’oferta econòmica presentada.

6. La Federació Balear d’Escacs anunciarà en els pròxims dies si assigna l’organització del Campionat Escolar de Mallorca en la Comarca Palma-Ponent a alguna associació o club o si assumeix directament l’organització.

PDFdescarrega en PDF

Documents adjunts

Horari federació

Dimarts de 18:30 a 20:00 hores, excepte festius i mesos de juny, juliol i agost.

Podeu contactar per telèfon al 633880107 o al correu electrònic fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org